Vil du jobbe hos oss?

Registrer deg hos oss, det kan åpne helt nye dører. Enten du ønsker å jobbe litt i ny og ne, eller er på full fart inn i arbeidslivet (igjen) har vi kontaktene, jobbene og folk som følger deg opp.

 

 

Ledige stillinger


Her ser du hva som er ledig akkurat nå. Noe som passer for deg? Registrer deg så tar vi en prat.


Registrer CV
Last opp din CV

Du kan laste opp din egen CV i tillegg til å fylle ut skjema.

slik er det å jobbe hos oss

NøkkelPersonell

"Å være konsulent er spennende og utfordrende! Det gir mulighet for varierte arbeidsoppgaver og forskjellige arbeidsplasser!"

Anita, dokument kontrollør i NøkkelPersonell

 

"Å begynne som konsulent ga meg en unik mulighet og springbrett inn i arbeidslivet da jeg var ferdig med mine masterstudier."

Lars, økonomikonsulent i NøkkelPersonell

 

Spørsmål og svar


Hvilken varighet er det på oppdragene?

Dette varierer, og vi har oppdrag som i utgangspunktet varer i alt fra 1 dag opptil 18 måneder. Det vanligste vil nok være en varighet på 3-6 måneder. Vi har allikevel mange eksempler på at oppdrag, som i utgangspunktet er av kort varighet, blir forlenget.


Hvem jobber jeg for når jeg er vikar/konsulent?

NøkkelPersonell vil hele tiden være din arbeidsgiver uavhengig av hvor du faktisk fysisk jobber. Det vil si at du vil motta lønn av NøkkelPersonell og vi vil ha alt personal- og forsikringsansvar så lenge du arbeider hos en av våre oppdragsgivere.


Fører noen av vikaroppdragene til fast stilling?

Ved siden av rekrutteringsoppdrag som alltid fører til fast stilling, ser vi at flere av vikaroppdragene fører til fast ansettelse selv om dette ikke var planlagt av vår oppdragsgiver i utgangspunktet.


Opparbeider en seg feriepenger når en jobber som vikar/konsulent?

Alle som jobber i NøkkelPersonell opparbeider seg feriepengegrunnlag på hver krone som tjenes. Feriepengene utbetales året etter at de er inntjent, første lønnskjøring i juni måned.


 

NøkkelPersonell