Hopp til innhold

Kalkulatør

Har du økonomierfaring fra bygg- og anleggsbransjen?

Søk stilling

Vi søker nå etter en Kalkulatør til spennende selskap i vekst. Her vil du bli en del av et team i en bedrift med godt samarbeid, høyt tempo, godt humør, og fokus på nye løsninger. I denne rollen vil kundekontakt og samarbeid med ulike avdelinger være en viktig del av jobben.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Kalkulasjon av prosjekter
  • Håndtere forespørsler og beskrivelser
  • Kalkulasjon og kvalitetssikring av tilbud
  • Samarbeid med nøkkelpersonene i prosjektfasene

 

Personen vi ser etter har gjerne utdanning som ingeniør eller fra teknisk fagskole, og har økonomierfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Den riktige kandidaten er strukturert, systematisk, løsningsorientert og detaljorientert.

For å lykkes i rollen trenger du gode samarbeidsevner, god IT-kompetanse, og erfaring med kalkyleprogrammer og digitale arbeidsplattformer. Kjennskap til kalkyleprogrammet i ByggOffice er en fordel. God og tydelig kommunikasjon med kunder og kollegaer er viktig i stillingen, og personen vi ser etter må derfor ha gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig.

 

 

Arbeidssted: Stavanger området

Tiltredelse: Snarest

Hvis du ønsker å søke på stillingen som Kalkulatør, registrer din CV og søknad nedenfor eller send dine dokumenter til soknad@nokkelpersonell.no. Vi intervjuer fortløpende.

 

Ikke stillingen for deg? Klikk her for full oversikt over alle våre ledige stillinger.